Top menu

DMK - Dannè Montague King

DMK – Hudvård på riktigt
Den mest effektiva hudvården är den som utgår från hur kroppen faktiskt fungerar och tar tillvara kroppens egen naturliga läkningskraft. För sanningen är att hudens celler bara svarar på behandling mot den kemi de känner igen, nämligen sin egen. Våra produkter baseras på botanisk vetenskap och matchar hudens kemi. Det är därför DMK är världsledande inom resultatinriktad, paramedicinsk hudterapi.

DMK ger verkligt resultat!

DMK är ett professionellt märke som endast finns hos certifierade hudterapeuter, och vissa plastikkirurger.

Nyckeln till frisk och spänstig hy

DMK bygger på modern vetenskap, där både produkter och behandlingar spänner över ett mycket brett spektra. Om du arbetar med kroppen och huden på dess egna villkor kan vi garantera att du får mycket bra resultat. DMKs produkter för egenvård används parallellt med behandlingarna. Egenvårdsprodukterna är anpassade versioner av de professionella behandlingarna och avgörande för ett gott och varaktigt resultat. Man kan säga att behandlingen fortsätter hemma.

Behandlingar på djupet som syns på ytan
Hudvård och hudbehandlingar
DMKs professionella behandlingar, produkter och tekniker bygger på ingående kunskap om hur huden fungerar. Utgångspunkten är att hjälpa hud som är i obalans. Danné-metoden använder en behandlingsteknik som stegvis hjälper huden att återfå sitt naturligt friska tillstånd. Om huden är frisk inriktas behandlingen på att bevara den så.

Tekniken, även kallad Skin Revision, har fyra steg: avlägsna, återställa, skydda och vårda (remove, rebuild, protect och maintain) – alla lika viktiga för ett varaktigt resultat. Bäst resultat får du om du först gör en professionell behandling, som korrigerar hudproblem och obalanser, och sedan använder egenvårdsprodukter som vårdar och förstärker resultaten.

DMK s behandlingar är välbeprövade och passar alla, kvinna som man, gammal som ung, och skräddarsys för varje individ. Men framför allt: de fungerar!

Vi rekommenderar alltid att Du först gör en professionell behandling eftersom den kan uträtta så mycket mer än vad enbart egenvårdsprodukter kan. Men jämte regelbundna behandlingar är DMKs produkter för egenvård av stor betydelse för att få önskat resultat. Den dagliga hudvården är viktig om de goda resultaten från Ditt besök hos oss ska behållas. Det är egentligen inte konstigare än att motionera regelbundet. Cellerna i huden följer liknande fysiologiska lagar som kroppen i övrigt. Om det har tagit åratal att få huden i obalans, måste det få ta tid att återställa den.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.