Dr Dennis Gross

Dr Dennis Gross Skincare™ är en revolutionerande hudvårdsserie med innovativa dermatologiska produkter som ger synliga, effektiva och varaktiga resultat. Grundaren Dr. Dennis Gross, är en av USAs främsta hudläkare som själv arbetar aktivt på sin hudvårdsklinik på Manhattan, New York. Dr. Dennis Gross fick sitt stora genombrott i samband med lanseringen av Alpha Beta¨ Daily Face Peel, det första kliniska peelingsystemet i två steg, för hemmabruk.

Därefter har han skapat en hel serie multifunktionella produkter som levererar resultat utöver det vanliga, även vid komplicerade hudproblem. Innehållet baseras på en kraftfull mix av alpha- och betasyror, verksamma ingredienser enligt den senaste vetenskapliga forskningen samt naturliga växtextrakt. Dr. Dennis Gross får ständigt nya utmärkelser för sina resultatgivande produkter. Dr Dennis Gross Skincare™ tar vid där andra hudvårdsprodukter inte räcker till och är ett perfekt alternativ – och komplement– till kosmetisk kirurgi.

Dr Dennis Gross Skincare™ garanterar att inga djurförsök förekommer vare sig vid framtagandet av ingredienser eller vid produktion av våra hudvårdsprodukter. Vi är stolta medlemmar i PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) och kommer alltid att vara ett företag som tar hänsyn till djur och natur. Dr Dennis Gross Skincare™ deltar därför också i PETA’s ”Caring Consumer Project”, där vårt hårda arbete för att förbli ”Cruelty-Free” uppskattas och värdesätts av PETA.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.