Maison Berger Paris

Doftlampor från Maison Berger (Lampe Berger) är en lyxig och exklusiv katalytisk doftlampa med 3 helt unika funktioner. Detta är nämligen doftlampan som renar luften, eliminerar dålig lukt, och samtidigt sprider en härlig ny doft i hemmet. Maison Bergers doftlampor är så effektiva att man faktiskt inte bara tar bort ovälkomna dofter som rök, matos eller sopor utan även eliminerar bakterier som finns i luften. Ja, det är rätt bakterier förintas och luften vi andas förbättras.

Maison Berger är en doftlampa med högsta kvalite på funktion och tillförlitlighet. Önskar du det bästa och den mest exklusiva och lyxiga doftlampan så är Maison Berger Paris varumärket för dig. Doftlamporna med elegant fransk design kompletteras med exklusiva dofter framtagna i samarbete med de främsta franska parfymhusen.

Maison Berger eller Lampe Berger som företaget hette inledningsvis grundades 1898. Det var apotekaren Maurice Berger som upptäckte och patenterade den katalytiska doftlampan i Paris. På den tiden var tanken att förse sjukhusen i Paris med denna doftlampa och det var naturligtvis med tanke på att förbättra luften och få bort ovälkomna odörer. Idag finns Maison Berger representerade i 56 länder och säljer cirka 800000 doftlampor och 5 miljoner liter doftvätska per år.

Visar alla 2 resultat