ZO Skin Health By Zien Obagi MD

Innovatör, vetenskapsman och hudläkare – Dr. Zein Obagi är en av världens främsta experter inom hudförbättring. För 20 år sedan var han en pionjär inom hudvård och utvecklade en serie medicinska hudkrämer som hade en föryngrande effekt på hud med ålderstecken. Då utmanade han de traditionella behandlings- metoderna – idag är hans idéer och metoder väletablerade. Över hela världen är hans namn förknippat med hudvårdsprodukter som ger resultat.

Nu har han gjort det igen, med ZO Skin HealthTM, ett hudkrämsprogram som tagits fram genom resultatorienterad forskning och som går bortom traditionella hudvårdsprodukter. Han ställer fortfarande lika höga kvalitetskrav, men hans filosofi är inte fullt så kontroversiell idag som för 20 år sedan:

”I don’t compromise. You shouldn’t either”.

En hudvårdsserie utöver det vanliga

ZO Skin HealthTM är ett hudvårdsprogram som verkar inifrån och utåt genom att aktivera och stimulera hudcellerna så att de ger näring, reparerar och förnyar sig själva. Detta är inget mirakel, utan bygger på hudens naturliga sätt att fungera. ZO Skin HealthTM är ett helhetskoncept med höga koncentrationer av aktiva ingredienser som ren retinol, avancerade peptider och verksamma antioxidanter. Formulan i de här exklusiva produkterna är kraftfull – så att du ska vinna i kampen mot åldrandet

Säljs endast i butik efter konsultation eller behandling. Välkommen!

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.