• Din varukorg är tom

Dr Bach Five flower remedy

Första gången vi stötte ihop med Dr Bach var på en Farmacia i Barcelona en sen kväll. Vi stannade i flera timmar och köpte med oss halva butiken hem till Sverige. Tanken på att icke receptbelagda preparat som faktiskt gav effekt var något vi gillade och att även sälja vidare till Er kunder. Något år senare mötte vi underbara Gerda som var distributör i Sverige för märket. Vi har hela Dr Bach sortiment i vår butik där man kan få skräddarsydda blandningar med just dom effekter som är bra för just Dig! I vår webbshop kan du under Dr Bach köpa five floder remedy i olika former och även den populära universal cremen som hjälper mot brännsår, insektsbett, eksem mm.

Five Flower Remedy innehåller de 5 blomessenserna från Dr Bach ursprungliga kombination ”Rescue Remedy” och används som ”räddningsdroppar för akutsituationer” eller närsomhelst du känner dig stressad, orolig, nervös eller upprörd.

Kan även användas inför ett prov, föredrag, när man ska ta körkort och liknande.

Går även att ge till barn och ungdomar som kanske är uppe i varv eller har svårt att koncentrera sig. Då använder man sig av sockergranulaterna iom att det är konjak som konserveringsmedel i de andra. Inte ngn märkbar koncentration men ändå ett bättre alternativ för barn.

 

 

RELATED POSTS

LÄMNA EN KOMMENTAR

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.