• Din varukorg är tom

Fjärilsarmband som gåva när du handlar

presentkort

Fjärilar har varit en symbol för oss ända sedan starten 2007. Nu har vi en egen kollektion av söta fjärilsarmband broderade av finaste silke i härligt pastelliga färger. Varje gång du besöker oss eller när du handlar i vår webshop får du ett armband av oss.

Nedan finner du lite text om fjärilar och dess betydelse.

Fjärilen är ett starkt tecken på en ny början på ett högre plan. Att du precis likt som fjärilen träder ur sin kokong med en ny medvetenhet och skönhet. Fjärilen står även för pånyttfödelse och förändring.

En fjäril kan också vara symbol för glädje och lycka, själen och livet.

Ur en uppslagsbok – ”Djurens språk” betyder fjäril, dansa, måla, skapa, uttrycka sig. Att gestalta det Du vill att andra ska se hos Dig själv. Fjärilar bär på drömmar, det är vi som förmedlar dom till Dig. Sluta fundera, gör något kreativt av Dina idéer.

”if nothing ever changed, there´d be no butterflies.”

I vår logga har vi inte mindre än 3 fjärilar. Trots att alla fjärilsarter har ganska kort livslängd är den för kineser en symbol för ett långt liv. Fjärilen, eller snarare ett par fjärilar, symboliserar kärleken i den kinesiska kulturen. Detta beror på den välkända berättelsen om ”Butterfly Lovers” som berättar om en Romeo-och-Julia-liknande historia där olyckliga älskande förvandlas till fjärilar efter deras död.

Celui-là, je l´adore