• Din varukorg är tom

Om oss

På Qvi Si möts du av professionella och erfarna Auktoriserade Hudterapeuter med CIDESCO-diplom (comitè international desthètique et de cosmetologie) och medlemmar i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation)

Vår strävan är att alltid ligga steget före, ge förstklassig service och personligt anpassade behandlingar och service med det lilla extra för att det ska passa just Dina behov & önskemål.

Qvi Si har funnits sedan 2007 på Valhallavägen 110 där vi har 2 vackra behandlingsrum, en liten välfylld boutique med handplockade & unika, exklusiva hudvårdslinjer (se mer under varumärken) & makeup.
I butiken har vi även behandlingsdel för manikyr med shellac och förstärkning.

Under 2017 startade vi vårt egna varumärke Amelie Soie – Secrets de beauté. En linje med skönhetsverktyg för både salong och hemmabruk som på kort tid blivit populärt både av konsumenter, hudterapeuter och pressen. Läs mer om varumärket här på sidan eller http://www.ameliesoie.se

Merparten av våra produkter kan du även köpa i vår webshop med bud eller hemleverans, till ombud alt. förboka Dina produkter och hämta upp direkt i butiken. Vi vill ständigt hålla oss uppdaterade och erbjuder unika kvalitativa produkter.

Allt, med stort engagemang och med ett öga för detaljer. Fjärilar ligger oss varmt om hjärtat.
Vi har därför en fjäril i vår Qvi Si samt Amelie Soie logo som symboliserar lycka och välgång.

Våra ansiktsbehandlingar skiljer sig från vad du tidigare upplevt och vi anpassar alltid behandlingen efter Din huds behov och efter Dina önskemål. Ingen behandling blir den andra lik.
Vi har en mängd olika behandlingar att välja på.
Läs mer om behandlingar här.
Är du osäker hjälper vi Dig gärna.

Vi är mest erkända för våra Signaturbehandlingar som nu blivit en liten familj men alla våra behandlingar vävs samman och alla är bra på sitt sätt. I våra behandlingar jobbar vi med en kombination av produkter, apparatur och hands on behandlingstekniker med vår egna massage och doftupplevelse.
Du kommer SE & KÄNNA skillnaden! 

Vill du boka tid kan du själv gå in på vår onlinebokning dygnet runt. Du är alltid varmt välkommen att ringa oss för personlig konsultation alt. maila för att boka tid.
Vi svarar inte i telefon när vi har behandlingar, utan då går det bra att tala in ett meddelande så hör vi av oss så fort vi får möjlighet, oftast inom någon eller några timmar.

Vår speciella behandlingsteknik gör att du oftast är väldigt fin efter en behandling hos oss, skulle du ändå vilja så lägger vi självfallet på en färgad créme eller foundation efter Din behandling.

Kom gärna en stund innan Din behandling så du hinner varva ner och dricka lite välgörande tè från Tea Forté  eller en cappuccino med en liten chokladbit till.

Vår förhoppning är att du känner att du har hittat hem när du kommer till oss och att vi på bästa sätt ger Dig rätt vägledning och bästa service.

Välkommen till Qvi Si – Haute couture de la beautè

/ Celui-lá, je l’adore

Therése Wirén Ekehjelm
Auktoriserad Hudterapeut
Lina Morsing
Auktoriserad Hudterapeut
Ida Hoshmand
Auktoriserad Hudterapeut
Föräldraledig